Volwassenen

Daar ligt u dan in de struiken. Het is een mooie dag, de zon staat hoog aan de hemel. Toch voelt het anders dan normaal. Uw mond is droog en uw hart gaat te keer, de adrenaline doet zijn werk…

Rechts van u hoort u wat geritsel en zo geruisloos mogelijk probeert u het geluid te plaatsen. Dan gaat alles ineens vrij snel!! U richt uw geweer en uw laserstraal treft doel. One man down! In uw oor klinken de aanwijzingen van je teamcaptain. Hij geeft instructies waar de "medic" is met extra levens. Behoedzaam sluipt u in de aangegeven richting als u ineens onder vuur genomen wordt vanuit de struiken verderop. U laat zich nog vallen, maar het is al te laat.... Een kruising tussen het beste van de tactiek en het outdoor gamen van paintball, maar dan zonder verfpatronen en blauwe plekken. Een spel dat ook leuk is voor kinderen.

 

Prijs, locatie en spelduur

1 uur minimaal 10 personen € 175,-  extra deelnemers  € 17,50 per persoon
2 uur minimaal 10 personen € 250,-  extra deelnemers  € 25,00 per persoon
3 uur minimaal 10 personen € 325,-  extra deelnemers  € 32,50 per persoon
4 uur minimaal 10 personen € 400,-  extra deelnemers  € 40,00 per persoon

Locatie: Amersfoort (andere locaties zijn in overleg) 
Geschikt voor buiten
Duur programma: van 1 tot 4 uur

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen
Overall tegen meerprijs te huur voor € 2,50 per stuk
Buitensportverzekering van € 1,- per persoon is verplicht
Wilt u lasercombat op een eigen locatie spelen, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om op uw locatie dit spel te spelen.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

XL Adventure & Events Picoplan Bedrijfsuitjes  Katan Outdoor